Fish Creek House by Edition Office – Australia

Who says that getaways have to be somewhere warm? The Fish Creek House is the perfect house for colder weather and uses its landscape as a central feature. The structure uses three blackened timber-clad pavilions with corresponding outdoor courtyards. Three sides of the house have a textured brick barrier, giving the inhabitants protection from the elements and privacy. The interior of the space carries the monochromatic and dark tones with dark concrete floors with a matching black birch ceiling. The ash wood walls add a little contrast and some warmth to the interior space. Take a look outside through the glazed wall on the north side of the building which opens up onto the rustic landscape of Wilsons Promontory National Park.

Source: Edition Office

Photos by: Ben Hosking

 

Share

Fish Creek House by Edition Office – Australia