The Barcode House by Webber + Studio

The Barcode House gets its name from its vertical facade and raised metal sliding. The front exterior of the home is painted white, featuring a front-facing garage and decked steps leading along the left side to an orange-coloured door. The interior of the home offers a warmer hue, clad in plywood walls, concrete floors and large windows opening up the view to the outdoor garden. Designed by Webber + Studio, the Barcode House features a master bedroom with a walk-in-closet and a private en-suite, as well as two upstairs bedrooms, a den, a spacious balcony over the garage, and a large, open concept living area on the main floor containing the kitchen, family room, and a separate reading nook. 

Source: Webber + Studio

Share

The Barcode House by Webber + Studio